Over TS Health Products en TS Animal Health

TS Animal Health is een divisie van TS Health Products, wat ruim 30 jaar geleden is opgestart om de mens gezonder te maken door middel van voedingssupplementen, homeopathische geneesmiddelen, kruidentincturen en natuurlijke cosmetica.

Nu 5 jaar geleden is TS Animal Health opgericht en produceren en distribueren wij diverse voedingssupplementen voor dieren binnen de Benelux. Hiermee dragen wij graag ons steentje bij aan een gezond, prettig en diervriendelijk leven.

TS Health Products icon

Wij dragen graag ons steentje bij aan een gezond, prettig en diervriendelijk leven.

Ons team bestaat uit

Familie Smits

Wij als familie geloven dat gelukkig zijn en een goede gezondheid hand in hand met elkaar verbonden zijn. Reeds in de jaren ’40 was onze familie al bezig met gezondheid. Het begon met onze opa: Willem Smits (1908-1971), die als natuurarts verder keek naar mogelijkheden om te kunnen helpen een goede gezondheid te ondersteunen. Hij geloofde en bewees dat je met producten uit de natuur, heel veel kan bijdragen aan de gezondheid voor mens (en dier).

Vanuit deze gedachten hebben Theo (zoon van Willem) & Hennie Smits, TS Health Products opgericht. Met de kinderen van Theo en Hennie wordt deze traditie voortgezet. Natasha, Stephan en Samantha werken allemaal in het bedrijf om deze idealen waar te maken.

Maar wat voor de mens geldt, geldt ook voor dieren geeft Samantha aan, zelf een groot dierenliefhebber en zij snapt als geen ander hoeveel een gezond en gelukkig huisdier aan liefde (en geluk) kan teruggeven. Met TS Animal Health willen wij dan ook ons stukje bijdragen om dieren gezonder en gelukkiger te maken.

Caroline Spek (Product Specialist)

Als (gediplomeerd) veterinair natuurgeneeskundige en marketeer hebben oplossingen direct uit de natuur die dichtbij het diersoort-eigen leven liggen mijn voorkeur. Dieren en natuur boeien me al sinds ik me kan herinneren, de relatie mens-dier in het bijzonder! In mijn dagelijks werk richt ik me dan ook volledig op de leukste sector die er is, onze huisdieren!

Het dierengamma van TS Animal Health borgt kennis van de geneeskracht uit de natuur en natuurlijke kernwaarden in al haar producten. Met een betrokken en deskundig team delen we jarenlange ervaring voor de ontwikkeling van producten die ondersteuning bieden bij het zelfherstellend vermogen van onze huisdieren. We doen dit op een transparante, eerlijke en effectieve wijze met respect voor de natuur waarbij het dier centraal staat.

Kelly de Vries (Product Manager)

Ruim 5 jaar geleden ben ik begonnen bij TS Health Products, toen nog TS Products, als marketing assistent en mocht 2 jaar later zelfstandig aan de slag als Brand Manager. Al snel kreeg ik enkele dierenproducten onder mijn hoede waar ik mij volledig voor mocht inzetten. Aangezien onze focus jarenlang alleen op humaan was geweest, was dit een leuke maar pittige uitdaging. Een nieuwe markt, nieuwe producten, nieuwe wensen en behoeften. Hieruit voortvloeiend zijn wij met TS Animal Health gestart en zijn wij inmiddels een zelfstandige divisie met een groeiend assortiment. Een fijne job, leuk team en mooie merken waar ik mij voor mag inzetten!