Merken TS Animal Health

Bach RESCUE Pets

RESCUE Pets is een natuurlijk voedingssupplement voor alle (huis)dieren, maar ook voor paarden en leguanen. Het ontspant en stelt gerust in situaties die door het dier als niet prettig worden ervaren, denk aan onweer, vuurwerk, reizen etc.
Naar de website >

LITOPET

LITOPET is een product op basis van rozenbottelpoeder waarbij de inhoudsstof GOPO bewaard is gebleven. Dit maakt het uniek in Nederland! Het zorgt voor gezonde en soepele gewrichten wat het voor de hond of kat prettiger maakt om te bewegen. Daarnaast draagt LITOPET ook bij aan de aanmaak van kraakbeen, het afweersysteem en de bloedcirculatie.

Naar de website >

LITOVET

LITOVET is hetzelfde product als LITOPET maar dan geschikt voor paarden. Het is dan ook beschikbaar in een grotere variant, namelijk 1,5 kg.
Naar de website >

Bach Bloesems – ook voor dieren

BACH BLOESEMS zijn al sinds lange tijd voedingssupplementen op natuurlijke basis. De originele Bach Bloesems van Edward Bach zijn ook uitstekend te gebruiken bij dieren.

Naar de website >

Leaf – Animal Care

Bestaat uit een compleet assortiment voedingssupplementen samengesteld voor de hond, op basis van natuurlijke ingrediënten. Het is gemaakt van biologische grondstoffen, samengesteld door deskundigen en getest op geur en smaak door diverse lieve viervoeters. De grondstoffen zijn stuk voor stuk bewezen effectief en door deze krachten te bundelen is er een mooie serie aan pure en eerlijke producten ontstaan. De range richt zich op diverse gebieden zoals spijsvertering, bewegingsstelsel, luchtwegen, huid/vacht en gedrag.

TS Health Products icon
RESCUE Pet cream, spray en druppels ontspant en stelt gerust
LITOPET en LITOVET voor soepele gewrichten - TS Animalhealth